Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Friis & Company, Plånbok från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| En kommentar

 Denna plånboken kommer från Friis & Company. Plånboken har två fack inuti och även ett fack som stängs med dragkedja. Plånboken är snygg och stilren och kan även användas som en mindre clutch för en kväll ute. Den kommer från Mazi, deras webshop finns på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

 

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

En kommentar

  1. Pingback: Friis & Company, Väska från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se | Shoppinggalleriabloggen

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.