Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Monrow, Tunika från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| En kommentar

 Denna otroligt snygga tunikan kommer från märket Monrow. Tuniken är gjord i ett alldeles unikt material vilket gör att färgen kan variera en aning. Tunikan kommer från Mazi och den finns på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

En kommentar

  1. Pingback: Monrow, Tunika från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se | Shoppinggalleriabloggen

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.