Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Monrow, Tunika från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| En kommentar

 Fantastiskt fin tunika från märket Monrow. Tunikan har ett ”doppat” tryck nedtill i en brun nyans och är gjord i 100% bomull. Den kommer från Mazi och du hittar deras webshop på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

En kommentar

  1. Pingback: Monrow, Tunika från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se | Shoppinggalleriabloggen

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.