Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Monrow, Sjal från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Sjalen med ett alldeles ljuvligt mönster kommer från Monrow. Den är gjord i 65% polyester och 35% viskos. Märket Monrow grundades 2007 vilket var ett stort steg för de alla tre grundarna. Redan 2008 visade de sin första kollektion som välkomnades varmt i ett flertal butiker. Sedan dess har grundarna haft fullt upp och idag är deras ambition att leverera en ny kollektion hela varannan månad. Sjalen på bilderna ovan kommer från Mazi och deras webshop finns på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.