Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

LouBags, Väska från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna troligt snygga väskan från Loubags är en riktig favorit. Den är svart och har detaljer så som dragkedjor vilket gör väskan unik. Den har många praktiska fack och bärs med hjälp av axelrem. Axelremmen är justerbar och går att anpassa för önskad längd. Väskan kommer från Mazi och du hittar deras webshop på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.