Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Kitson, Halsband från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Halsbandet kommer från märket Kitson och har hängen med en vinge, en berlock i form av en diamant och även en berlock med texten ”Kitson Angel”. Halsbandet är guldfärgat och har en längre kedja till. Det kommer från Mazi och du hittar halsbandet på deras webshop på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Här finns matchande örhängen.

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.