Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Kitson, Halsband från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Halsband från Kitson med ett hänge i form av ett kors. Kitson är ett LA-baserat företag på Robertson Boulevard som designar både smycken och kläder. Kitson har inte funnits i mer än tio år men har ändå lyckats sätta spår i modevärlden. Kitson är en favorit hos bland annat Paris Hilton, Victoria Beckham, Nicole Ritchie, Katie Price och även Vanessa Hudgens.
Halsbandet kommer från Mazi och du hittar deras webshop på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.