Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Soul made, Klänning från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Klänningen är gjord i 95% viscose och 5% lycra och kommer från Soul Made. Soul Made startades 2005 och är ett otroligt trendmedvetet märke som erbjuder hög kvalitet. Designern Beinta Poulsen står bakom designen på deras fantastiska plagg.  Klänningen på bilderna ovan kommer ifrån Mazi och du hittar den på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.