Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Monrow, Klänningen Mindy från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| En kommentar

 Denna ljuvliga klänningen Mindy är från märket Monrow, den är härligt mönstrad samt markerad i midjan för en prydlig siluett. Klänningen har en dold dragkedja i sidan samt dekorativa knappar framtill. Den har trekvartsärmar och en lämplig längd nedtill. Klänningen kommer från Mazi och du hittar den på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

En kommentar

  1. Pingback: Monrow, Klänningen Mindy från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se | Shoppinggalleriabloggen

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.