Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Monrow, Klänningen Mindy från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna ljuvliga klänningen Mindy är från märket Monrow, den är härligt mönstrad samt markerad i midjan för att framhäva en prydlig siluett. Klänningen har en dold dragkedja samt dekorativa knappar framtill. Den har trekvartsärmar och en lämplig längd nedtill. Klänningen kommer från Mazi och du hittar den på deras webshop på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Här finns klänningen i en mörkare modell. 

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.