Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Mexx, Tröja från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Denna snygga stickade tröjan med patches på armbågarna kommer från Mexx. Tröjan har ett antal detaljer som gör att tröjan står ut ifrån mängden, bland annat blå patches på armbågarna formade som stjärnor och en enkelknäppt knäppning i ryggen. Den går att använda till byxor och shorts men även kjol eller klänning. Den kommer från Mazi och du hittar den på deras webshop på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.