Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Mexx, Jacka från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

 Super snygg vår och sommarjacka från Mexx i denna fantastiska färg. jackan framhäver den feminina figuren och ger en väldigt stilfull look med den snyggt skurna kragen. Det är en jacka som lyfter vilket outfit som helst till nästa nivå!
Den är gjord av 51% polyamid och 49% polyester. Jackan kommer från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.