Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Monrow, Top Ruby från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Denna härliga transparenta Top Ruby från Monrow är perfekt inför sommaren. Den är gjord i 100% polyester och har ett fantastiskt dekorativt mönster. Den kan kombineras med en kjol, ett par byxor eller helt enkelt ett par shorts. Toppen kommer från Mazi och du hittar den på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se.

Här finns en liknande topp i en ljusare färg. 

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.