Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Monrow, Top Ruby från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggaleria.se

| En kommentar


Denna härliga transparenta Top Ruby från Monrow är perfekt inför sommaren. Den är gjord i 100% polyester och har ett fantastiskt dekorativt mönster. Den kan bäras tillsammans med antingen ett par shorts, en kjol eller helt enkelt ett par byxor. Toppen kommer från Mazi och  du hittar den på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

En kommentar

  1. Pingback: Monrow, Top Ruby från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se | Shoppinggalleriabloggen

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.