Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Monrow, Sjalen Macy från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| En kommentar

 Sjalen Macy i batik med tofsar är gjord i 100% bomull och är från det omtyckta märket Monrow. Den går i den slående kombinationen med blåa nyanser och cream. Sjalen kommer från Mazi och finns på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

En kommentar

  1. Pingback: Monrow, Sjalen Macy från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se | Shoppinggalleriabloggen

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.