Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Monrow, Byxorna Stacey från Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Detta är ett par riktigt sköna byxor från Monrow med snygga detaljer så som fickor på benen och veck framtill för bättre passform. Byxornas detaljer gör dem otroligt originella och drar blickar till sig. Byxorna är marinblå och är gjorda i 100% bomull. Det är en åtsittande modell som sedan är rakare nedtill. Byxorna fungerar kanonbra på kyligare sommarkvällar men även på dagar då långbyxor behövs. Byxorna kommer ifrån Mazi och du hittar dem på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se.

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.