Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Almedahls grytunderlägg från serien Perssons Kryddskåp finns hos Makaroom på Shoppinggallerian Shoppinggallera.se

| Inga kommentarer

Detta snygga grytunderlägg är i trä från serien Perssons Kryddskåp från Almedahls. Det och många andra fina saker från bland annat Almedahls finner ni hos Makaroom på Shoppinggallerian Shoppinggallera.se.

Perssons Kryddskåp är skapad av Astrid Sampe som introducerades på idéutställningen H55. Mönstret på detta grytunderlägg är en hyllning till keramikern Signe Persson-Melin vars kryddburkar med text har inspirerat Sampe. Grytunderlägget har en diameter på 21 cm.

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.