Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Mexx blåa damjacka finns hos dammodebutiken Mazi på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

En skön vår- och sommarjacka från varumärket Mexx.
Damjackan framhäver den kvinnliga figuren och ger en stilfull look med sin snyggt skurna krage. Detta plagg hittas hos dammodebutiken Mazi som har sin webbshop på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Kommentar: Shoppinggalleria Facebooksida hittar du här

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.