Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Encore herrskjorta ”Jimmy” i rutigt casual finns hos modebutiken Moujac på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Den här sköna bomullsskjortan för herrar är från varumärket Encore. Herrskjortan har en skön kvalité och är jätteskön att bära. Skjortan har ett stilfullt rutigt mönster. Om man viker upp ärmarna får man en skön och avslappnad look.
Skjortan från Encore finns i flera färgkombinationer och hittas hos modebutiken Moujac på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.