Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Encore ”skjortan Marcus” från sport- och modebutiken Moujac på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Här är en snygg och trendig herrskjorta med rutor i tonerna rött och svart på ljus botten. Herrskjortan passar lika bra till ett par mörka som ett par ljusa jeans. Materialet i skjortan är 100% bomull .

Denna skjorta från Encore hittar man hos sport- och modebutiken Moujac på Shoppinggallerian Shoppingalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.