Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Valeriés underbara paljettlinne hittar man hos modebutiken Nodge by Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Här är det underbara linnet med paljetter från Valerié. Linnet har cream färgat siden och en liten kant nertill i rosa som avslutas med en spets. Överdelen består av skimmrande fastsydda paljetter och på ryggen sitter en vacker broderad fjäril. Det sitter en dragkedja i sidan.

Det här linnet från Valerié hittar man hos modebutiken Nodge by Nagy som har en webshop på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.