Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Valeriés härliga mixade tunika från dammodebutiken Nodge by Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria

| Inga kommentarer

En härligt mixad tunika från varumärket Valerié i turkost, orange, cerice och ljusrosa färg. Delarna är fastsydda i varandra och mellan varje del sitter det en liten spetskant. Klänningen har en vid ringning i halsen som kantas av en spetskant.

Denna klänning från Valerié hittar man hos modebutiken Nodge by Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.