Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Valeriés blommiga volangklänning finns hos modebutiken Nodge by Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

En härligt blommig skir klänning från varumärket Valerié. Den har fyra volanger i kjolen och ett avtagbart tufft nitskärp med knyt i midjan som bryter av snyggt. Knapparna är klädda och klänningen är fodrad.

Denna klänning från Valerié hittar man hos modebutiken Nodge by Nagy som har sin webbutik på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.