Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Valerie rosa damkappa finns hos modebutiken Nodge by Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| En kommentar

Här har vi Valeriés damkappa i räfflad siden med rosa färg. Damkappan är figursydd och har en bred spetskant i midjan och på ärmarna. Den har fem stora strassknappar fram och är ofodrad. Denna vårkappa från Valerié finns hos modebutiken Nodge by Nagy som har sin webshop på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se.

Kommentar: Här hittar du denna kappan i räfflad siden i en beige färg.

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

En kommentar

  1. Pingback: Valerié vårkappa i räfflad siden från dammodebutiken Nodge by Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se | Shoppinggalleriabloggen

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.