Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Valerie orange mockaväska från dammodebutiken Nodge by Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Här är en underbart söt väska från Valerié i 100 % mocka. Väskan har en härlig orange färg med fina detaljer och broderi på framsidan. Dekorativa stenar runt om. Tunt flätat ljust läder. Små tofsar pryder väskans nedre kant. Höjden på väskan är ca 21 cm och bredden ca 19 cm.

Den här väskan från Valerié hittar man hos dammodebutiken Nodge by Nagy som har sin webshop på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.