Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Valerie mockaklänning från dammodebutiken Nodge by Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Valeriés underbara mocka klänning är V-ringad och har påsydda turkosa stenar vid halsen och längst ner på kjolen. Det smala skärpet i midjan har tofsar och turkosa pärlor. På ryggen sitter ett fint broderi med olika stenar och mönster.

Denna mockaklänning från Valerié hittar du hos modebutiken Nodge by Nagy som har sin webbutik på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.