Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Valerie ljusrosa klänning från dambutiken Nodge by Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| En kommentar

Här har vi en underbar klänning i ljusrosa från varumärket Valerié. Klänningen är djupt v- ringad både fram och bak. Bälte ingår med en stor fin ros som är avtagbar.  Denna klänning från Valerié finns hos modebutiken Nodge by Nagy som har sin webshop på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Kommentar: Här finns samma klänning i guldfärg

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

En kommentar

  1. Pingback: Valerie klänning i guldfärg från modebutiken Nodge by Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se | Shoppinggalleriabloggen

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.