Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Valerié klänning från dammodebutiken Nodge by Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Valerie klänning

Jätte fin klänning från Valerié. Överdelen är i cream färg med små broderade pärlor som går ton i ton. Klänningen är V-ringad och går att dra åt i midjan med ett knytband. Kjolen är i 3 färgad ljusblått/rosa/leopard en super fin mix. Den har två söta små fickor framtill.

Denna klänning från Valerie finns hos dammodebutiken Nodge by Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.