Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Valerié ”Bolero creame” damjacka från modebutiken Nodge by Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| Inga kommentarer

Här har vi en vacker damjacka i kort modell från varumärket Valerie. Jackan har ett helt fantastiskt fint brokadmönstrat siden samt plisserad chiffong i ärmar och nederdel. Den är kantad med dekorband med pärlskimmer. Knytband fram. Jackan från Valerié är snygg både till vardags och till fest. Denna damjacka hittar man hos dammodebutiken Nodge by Nagy som har sin webshop på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

Författare: shoppinggalleriabloggen

Har stor erfarenhet av att hjälpa fysiska butiker att komma upp med en egen webshop i en gemensam Shoppinggalleria på nätet. Att komma upp på nätet innebär fotografering, modellval, produkttexter, kommunikationsval, coachning m.m.

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.