Shoppinggalleriabloggen

Många fina varumärken från www.shoppinggalleria.se

Valerie "STARDUST DRESS" paljettklänning för partyt finns hos dammodebutiken Nodge by Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.se

| En kommentar

Helt fantastisk paljett klänning från varumärket valerie.

Klänningen är V-ringad och har smala axelband. Den knäpps där bak.

Klänningen har dubbla lager med en slät siden kant ned till och under bysten.

Den här läckra partyklänningen från Valerie hittar man hos dammodebutiken Nodge by Nagy på Shoppinggallerian Shoppinggalleria.

Kommentar:

Här hittar du Nodge by Nagy Facebooksida

Här hittar du Shoppinggalleria Facebooksida

 

Valerie Aflalo är grundaren och designern bakom varumärket Valerie. Med rötter i både Sverige och Frankrike har hon skapat en kollektion där samspelet mellan minimalistist skandinaviskt utseende och sydeuropeisk känsla för detaljer bidrar till en perfekt harmoni.

Valerie växte upp i ett företagarvänligt klimat. Hennes far introducerade märken som Yves Saint Laurent, Ralph Lauren och Kenzo på den skandinaviska marknaden och hennes intresse för design började växa vid tidig ålder.

Valerie började sin karriär som modell vid 16-års ålder och har sedan dess varit flitigt engagerad i modellsammanhang runt om i Europa. År 2000 blev hon krönt till Fröken Sverige.

Att jobba som modell gav näring till Valeries dröm att jobba som designer. 2002 började hon arbeta för Renato Nucci, en mycket respekterad designer i Paris, som praktikant under ett år. Därefter fick hon sin utbildning i modehuset, som bildades på 1970-talet, där hon började utveckla sin egen karaktäristiska design.

Tillbaka i Sverige började Valerie arbeta för Gents Wear Group som Brand Manager samtidigt som hon studerade vid Malmö School of Design. Under denna period växte sig tanken på ett eget varumärke sig allt starkare och 2005 skapade hon sin första kollektion.

Sedan dess har hennes företag stadigt vuxit. Valeries kollektioner är det givna valet för dynamiska kvinnor som är säkra nog att bejaka sin kvinnlighet. De är intelligenta och lätt att bära, ibland sexiga men aldrig provocerande. Enfärgade plagg dekorerade med paljetter, band och snören blandas med mönstrat siden. De material som används är bland annat siden, silke, chiffong, satin, bomull och ull.

Klänningar och kjolar utgör basen i kollektionen.

Om du har några frågor kring Valeries plagg kan du alltid ringa till Åsa Nagy hos modebutiken Nodge by Nagy på butikstelefon: 031-47 06 35

Om du har några frågor kring hur det är att handla på internet kan du alltid ringa till Shoppinggalleria.se på telefon: 031-350 44 01

Författare: shoppinggalleriabloggen

Bloggar om mode

En kommentar

  1. Pingback: My Homepage

Kommentera

Obligatoriska fält är märkta *.